Etalage

Wanneer u meer informatie wilt of een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op via het formulier of bel direct naar 06 2204 8102

Een goede etalage is een blikvanger

Een goede etalage is actueel, verzorgd, opvallend, maar vooral een BLIKVANGER. Het is daarbij van belang dat een etalage regelmatig vernieuwd wordt. Dit om de consument te prikkelen en tevens te tonen dat uw collectie regelmatig vernieuwd wordt.

Een mooie etalage is de eerste indruk van uw bedrijf

Uit onderzoek blijkt dat de passerende consument een etalage slechts één of twee seconden bekijkt. Voor uw bedrijf is deze eerste indruk van vitaal belang. In deze korte periode moet de klant een juiste indruk krijgen van wat u te bieden heeft. Het effect van een goede etalage is nooit direct meetbaar in exacte omzetcijfers, maar onderzoek heeft aangetoond dat de juiste etalage absoluut de professionele uitstraling van uw bedrijf versterkt.

Een etalage op maat

Voor Jacqueline van Blikvanger Styling is het belangrijk dat mijn klant tevreden zijn. Door het persoonlijk contact met mijn klanten maak ik een etalage op maat, optimaal rekening houdend met de persoonlijke wensen. Het feit dat mijn klanten jarenlang van mijn diensten gebruik blijven maken, onderstreept de algemene tevredenheid.

Korting op uw eerste kennismakingsetalage

Om u een idee te geven van de kosten van het maken van een etalage door Jacqueline, volgt bijgaande richtlijn. Een dagdeel van 3 uren etaleren inclusief de huur van de decoratiematerialen kosten ongeveer € 250,00 exclusief BTW. Bevindt uw bedrijf zich in een straal van 20 kilometer rond Grou, dan komen er geen reiskosten meer bij.

En omdat mijn bedrijf 20 jaar bestaat, bied ik u een korting aan van 20 % op de eerste kennismakingsetalage!

Kortom, vraag gerust wat meer informatie over de mogelijkheden van Blikvanger. Ik kom graag vrijblijvend bij je langs met nadere informatie.

Etalage Elkwood
etalageraam
Etalagestyling
Etalage Witpeerd Optiek

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

  • Witpeerd Optiek

    Jacqueline van Blikvanger komt al vele jaren bij ons de etalage verzorgen en die zijn altijd weer verrassend. De etalage is het visitekaartje van je winkel. Wat is er dan leuker dan dat je verschillende keren wordt verkozen als de winkel met de mooiste etalage. Wij maken gebruik van de gewonnen prijs, in ons geval een ballonvaart, maar degene die de werkelijke eer toekomt is natuurlijk Jacqueline. Altijd een plezier om met haar samen te werken.

  • Verfwinkel Mast

    Beste Jacqueline, wij hebben jou als een gedreven en vakkundige vrouw leren kennen. Het originele interieurontwerp heeft onze winkel een andere, moderne look gegeven. Onze klanten zijn zeer te spreken over de nieuwe sfeer, geweldig! Wat wij ook erg in jou waarderen is je directe communicatie en betrokkenheid, je inzet en vakkundigheid. Wij blijven contact houden, en willen je bedanken voor alles.

Certificering en Partners

Landelijknetwerkverkoopstylisten Gray Landelijknetwerkverkoopstylisten Gray
Stijlbonexpert Gray Stijlbonexpert Gray
Stylingconcepts Gray Stylingconcepts Gray