Woningfotografie

Wanneer u meer informatie wilt of een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op via het formulier of bel direct naar 06 2204 8102

Slechts zeven seconden om indruk te maken

Mensen zijn van nature visueel ingesteld. Het is bewezen dat potentiële kopers snel afhaken als er geen goede foto's op internet staan. De bezoeker moet geboeid blijven en een optimaal beeld krijgen van de mogelijkheden van uw woning.

Professionele woningfotografie

Door mijn ruime ervaring en specialistische camera-apparatuur kan ik de woning zo optimaal mogelijk in beeld brengen. Slechte foto’s horen vanaf nu tot het verleden. Laat u verrassen door de concurrerende tarieven en snelle levering.

Woningfotografie Woning Amsterdam
Woningfotografie Woning Amsterdam
Woningfotografie loft
10036780 M

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

Woningfotografie Tarieven

Woningfotografie

€ 145,00

Bij Jacqueline speelt prijs en kwaliteit een grote rol. Om het perfecte plaatje te schieten wordt vooraf de styling gedaan. Hiervoor hoeft u geen toeslag te betalen, de prijs is inclusief styling en woningfotografie.

360º graden fotografie

€ 55,00

Jacqueline maakt met een speciale camera 4 foto's van uw woning. Een 360º graden foto is een foto waarbij u als ware centraal in een ruimte staat en met gemak om u heen kan kijken, van links naar rechts en van onder naar boven. Door te kiezen voor een 360º graden foto komt u hoger in ranking bij Funda.

Plattegronden voor op Funda

€ 35,00 per verdieping

Een plattegrond is een tekening op maat die exact laat zien hoe groot uw huis is. De plattegronden geeft de online kijker een helder overzicht van de afmetingen van uw huis in 2D en 3D.

  • Jan de Vries

    Mede dankzij jouw woningfotografie en styling kwam ons huis 100% tot zijn recht op Funda. Hierdoor onderscheidden wij ons van de massa en kregen meer kijkers. Na een goed bod hebben we ons huis verkocht. Superbedankt en ik beveel je van harte aan.

  • Marian

    Binnen 15 dagen mijn appartement verkocht. Dit is zeker te danken aan de goede styling en fotografie van Jacqueline. Een echte aanrader voor iedereen die zijn woning goed en snel wil verkopen.

Certificering en Partners

Landelijknetwerkverkoopstylisten Gray Landelijknetwerkverkoopstylisten Gray
Stijlbonexpert Gray Stijlbonexpert Gray
Stylingconcepts Gray Stylingconcepts Gray