Verkoopstyling

Wanneer u meer informatie wilt of een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op via het formulier of bel direct naar 06 2204 8102

Uw huis in één Blik verkocht!

Een slimme verkoper doet alsof hij naar zijn eerste date gaat…. Herinnert u zich uw eerste afspraakje nog? U dacht goed na over de kleding die u zou gaan dragen, zorgde ervoor dat uw haar goed zat en at zo netjes mogelijk tijdens het romantische diner. Want u wist: de eerste indruk is heel belangrijk.

Bezichtiging

Zo is het ook met kijkers die uw huis komen bezichtigen: zij vormen in slechts twee seconden een allereerste indruk. Benadruk dus de positieve punten. De mindere kanten, die iedere woning heeft, neutraliseert u. Wilt u uw woning te koop zetten of staat uw woning al een tijd te koop? Dan kan verkoopstyling een snelle, makkelijke en goedkope oplossing zijn om u hierbij te helpen. Veel mensen die op zoek zijn naar een huis vinden het erg moeilijk om “door een woning heen te kijken”. Ze zien een bepaalde indeling die in hun ogen onpraktisch is of een interieur dat niet hun smaak is en vinden het dan lastig om de ruimte voor zich te zien als zij er zouden wonen.

Neutrale Styling

Smaak is erg persoonsgebonden, maar door een neutrale styling kunt u toch meer mensen aanspreken. Kijkers kunnen dan beter door de woning heen kijken en de mogelijkheden zien. Ik help u de ruimtes beter in te delen, de woning op te frissen. Ook kan ik professionele woningfotografie voor u verzorgen.

Snelle verkoop

Mijn doel is: mensen helpen met het sneller verkopen van hun woning voor de hoogst mogelijke prijs. Ik werk met de “hands-on” aanpak. Dit betekent dat u, na een gratis en vrijblijvend intakegesprek, een afspraak met mij maakt voor de verkoopstyling. Hierbij werk ik niet met dure en tijdrovende diagnoserapporten, maar de handen gaan ook echt uit de mouwen en de woning wordt in een 1 of 2 dagen verkoopklaar gemaakt.

Gecertificeerd

Mijn bedrijf is gecertificeerd en aangesloten bij Landelijk Netwerk Verkoopstylisten ( LNV). Ik werk voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Verkoopstyling
Verkoopstyling
Verkoopstyling
Verkoopstyling

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

Verkoopstyling Tarieven

Kort consult

€ 89,00

Tijdens een 1 uur durend bezoek ontvangt u mondeling de belangrijkste tips.

Dit consult adviseer ik, wanneer u een fotoshoot, open huis of een bezichtiging hebt.

Basisconsult

€ 189,00

Tijdens een 3 uur durend bezoek komt uw woning uitgebreid aan bod, zowel van binnen als van buiten. Hierna bespreek ik het plan van aanpak met u.

De bevindingen ontvangt u digitaal, als handleiding hoe u zelf uw woning in topconditie kan krijgen.

Aan de slag (4 uren)

€ 140,00

Ik ga samen met u aan de slag om uw woning de juiste uitstraling te geven.

Aan de slag (8 uren)

€ 265,00

Ik ga samen met u aan de slag om uw woning de juiste uitstraling te geven.

Accessoires en meubelhuur

Per periode op aanvraag

Doordat ik jarenlang als etaleur en decorateur in verschillende branches werkzaam ben, beschik ik over een ruime keuze aan accessoires en aanverwante zaken.

Alles uit handen geven

€ 35,00 per uur

U hebt geen tijd om energie in uw woning te steken, maar u vindt het wel belangrijk om deze zo goed mogelijk te presenteren. Ik doe het gehele project van coördinatie, uitvoering, restylen, woningfotografie etc.

Ik geef u raad en daad in het gehele project: van inventariseren van uw wensen, naar een op maat ontworpen advies (stijl, materiaal, kleur- en lichtgebruik) tot eventueel de volledige uitvoering van uw interieurplan (bijvoorbeeld, schilderen, meubileren, stofferen en stylen).

Woningfotografie

€ 145,00

Bij Jacqueline speelt prijs en kwaliteit een grote rol. Om het perfecte plaatje te schieten wordt vooraf de styling gedaan. Hiervoor hoeft u geen toeslag te betalen, de prijs is inclusief styling en woningfotografie.

U Kunt Geld terugkrijgen

Koopt u na de verkoop van uw woning (of die van uw fiscale partner) weer een nieuwe woning? Dan mag u de verkoopkosten van uw woning (en dus ook de kosten van de verkoopstyling) van de overwaarde aftrekken. De overwaarde wordt hierdoor lager en het bedrag waarover u (hypotheek)rente mag aftrekken hoger. Bij bijvoorbeeld een styling van €1000,- kunt u € 210,- terugkrijgen (uitgaande van een hypotheek tegen 5% rente met een looptijd van 10 jaar en 42% inkomstenbelasting).

 • Janneke de Vries

  Nadat ons huis een half jaar te koop had gestaan en we relatief weinig kijkers hadden gehad, besloot ik Jacqueline van Blikvanger Styling in te schakelen. Samen met haar hebben we onze eengezinswoning omgetoverd tot een zeer aansprekende woning. Ook de makelaar was onder de indruk van het resultaat. Vijf weken na styling was het huis verkocht. Bedankt Jacqueline voor de goede zorgen en professionele aanpak.

 • Hester & Ruerd

  Ons appartement heeft veel pluspunten, daardoor waren wij van mening dat het zichzelf zou verkopen! Helaas, dat was een utopie. Via Landelijk Netwerk van Verkoopstylisten, kwamen wij in contact met Jacqueline. In ons gesprek met haar kwam al snel naar voren, dat er diverse aandachtspunten waren om de verkoop te bevorderen. Haar rapport met alle verbeterpunten voor de woning hebben wij systematisch aangepakt. Hierna hebben wij de woning opnieuw door Jacqueline laten stylen en fotograferen. De afspraak voor een eerste bezichtiging was binnen één week al gemaakt.

 • Annemieke van Vliet

  Ik woon al 14 jaar in een heerlijk huis. Met gemengde gevoelens te koop gezet, voor mijn werk moest ik verhuizen. Via mijn makelaar kwam ik in contact met Blikvanger Styling. Jacqueline is als een tornado door mijn huis gegaan. Kamers opnieuw ingericht en het resultaat was fantastisch. Een week na plaatsing op Funda een serieus bod op mijn huis en verkocht. Vastgoedstyling is dus een echte aanrader om snel te verkopen voor een goede prijs. Jacqueline voelt de ruimte en de mensen goed aan. Dat is denk ik haar kracht! Ik kan iedereen haar aanbevelen en ben uiterst tevreden.

 • Ronald

  Nadat Jacqueline mijn woning had gestyled kreeg ik direct twee bezichtigingen. Na een goed bod was na twee weken de verkoop een feit! Bedankt Jacqueline voor de goede presentatie en snelle manier van zaken doen. Ik beveel je van harte aan.

Certificering en Partners

Landelijknetwerkverkoopstylisten Gray Landelijknetwerkverkoopstylisten Gray
Stijlbonexpert Gray Stijlbonexpert Gray
Stylingconcepts Gray Stylingconcepts Gray