Interieur

Wanneer u meer informatie wilt of een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op via het formulier of bel direct naar 06 2204 8102

Maak van uw huis een thuis

Een interieur is pas goed wanneer mensen zich er thuis in voelen. Een goede inrichting is een mengsel van lef, karakter, inspiratie, balans en vooral eenheid. Op deze manier ontstaat iets wat raakt, indruk maakt en anderen weer kan inspireren.

Een goed advies over uw inrichting

De meeste mensen hebben globaal wel een idee hoe ze een ruimte willen inrichten. Toch lopen zij vaak tegen factoren aan zoals: lichtinval, kleurgebruik, te kleine of te grote ruimtes en de materiaalkeuze. In deze situaties is vakkennis vereist om tot een goede sfeer te komen. Door mijn ruime ervaring kan ik u helpen in kleuradvies, ontwerp, lichtplan en styling.

Kleurenplan woonkamer van familie de Boer
Moodboard Interieurstyling
Interieurstyling project woonhuis in Lemmer
Interieurstyling Bartjes Boerderij

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

Interieurstyling Tarieven

Online interieuradvies

€ 55,00

Voor wat meer kleur in de woning, de juiste meubelopstelling , betere verlichtingtips of voor de puntjes op de i, kom je met een online interieuradvies al een heel eind. Stel je gerichte vraag met 4 foto’s (maximaal 4 Mb) per ruimte naar info@blikvangerstyling.com . Nadat ik de betaling heb ontvangen, krijg je een uitgebreid persoonlijk advies.

Mondeling Interieuradvies

€ 135,00

Het is niet altijd nodig om een heel interieurplan te laten ontwerpen. Heb je vragen over het interieur, dan kom ik graag bij je langs voor advies. Een mondeling advies duurt 1,5 uur, dus het is een ‘vraag-maar-raak’ situatie. Van kleur tot indeling, van woonkamer tot badkamer. Wil je na het huisbezoek gericht aan de slag? Dan is het mogelijk om voor een toeslag van € 55,00 het plan van aanpak via e-mail te ontvangen.

Online Kleuradvies

€ 75,00

Zoveel kleuren, zoveel mogelijkheden. Vind je het moeilijk om een juiste keuze te maken? Met een op maat gemaakt kleuradvies help ik je graag op weg!

Vooraf aan het advies stuur je mij 4 foto’s (maximaal 4 Mb) van de gewenste ruimte. Aan de hand van de foto ‘s maak ik voor je een kleurenplan met een sfeerbeeld.

Kleuradvies aan Huis

€ 149,00

Zoveel kleuren, zoveel mogelijkheden. Vind je het moeilijk om een juiste keuze te maken? Met een op maat gemaakt kleuradvies help ik je graag op weg!

Waar kun je de nieuwe kleuren voor je huis beter kiezen dan thuis. We lopen samen door alle gewenste ruimtes en bespreken jouw wensen en ideeën. Samen komen we tot een verrassend en persoonlijk kleurenplan. Een kleuradvies aan huis duurt 1-2 uur, afhankelijk van het aantal ruimtes. Na het bezoek stuur ik u het kleurenplan met sfeerbeeld. Hierna kunt u met de uitgebreide informatie makkelijk aan de slag.

  • Jeanette van Ralen

    De schilders zijn erg hard aan het werk om de laatste hand te leggen aan de bovenverdieping van onze woning. De woonkamer is al klaar en de kleuren op de wanden zijn prachtig! Dit had ik zelf nooit kunnen bedenken en ben blij dat ik je ingeschakeld heb. Ik wil je hartelijk bedanken voor het uitgebreide kleuradvies en moodboard.

  • Lyam Edelsmeden

    Wij kwamen met Jacqueline in contact op het moment dat ons atelier werd gebouwd. Door haar interieurontwerp hebben wij een atelier gekregen waar we elke dag met veel plezier in werken. Het aantal bezoekers is sinds de opening aanmerkelijk gegroeid. Ook merken wij dat de klanten grotere opdrachten aan ons geven, doordat ons vakmanschap weerspiegelt in ons nieuw interieur. Wij willen Jacqueline hartelijk bedanken voor het originele ontwerp en haar vakmanschap.

Certificering en Partners

Landelijknetwerkverkoopstylisten Gray Landelijknetwerkverkoopstylisten Gray
Stijlbonexpert Gray Stijlbonexpert Gray
Stylingconcepts Gray Stylingconcepts Gray